WE ARE REPUBLIC

Republic of Communications on Suomen ensimmäinen ja johtava, kaupalliseen viestintään erikoistunut viestintätoimisto. Toimimme viestinnän ja markkinoinnin välimaastossa, sillä parhaat tulokset syntyvät mielestämme kun viestintä ja markkinointi kulkevat käsi kädessä. Otteemme on hyvin proaktiivinen, käytännönläheinen, analyyttinen ja tuloshakuinen. Teemme strategista markkinointiviestintää, joka tuottaa asiakkaillemme konkreettisia, mitattavia tuloksia, kuten esimerkiksi myynnin tai tunnettuuden kasvu.

Kotimaan markkinan lisäksi ymmärrämme myös miten viestinnällä saadaan aikaiseksi tuloksia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Meillä on kokemusta ja näyttöjä kansainvälisistä viestintätoimeksiannoista yli 20 maassa. Olemme toteuttaneet viestintäprojekteja Suomesta Nepaliin ja Chilestä Kiinaan vauhdittaen asiakkaidemme myyntiä, avaamalla heille oikeita ovia ja lisäämällä tunnettuutta oikeissa kohderyhmissä.

Haluamme tuntea asiakkaan liiketoiminnan kuin omat taskumme, sillä uskomme, että aitoa lisäarvoa ja tuloksellista viestintää voidaan tuottaa vain hyvällä asiakkaiden liiketoiminnan tuntemuksella. Olemme asiakkaidemme brändijournalisteja - opiskelemme heidän liiketoimintaansa, poimimme mielenkiintoisimmat tarinat kerrottaviksi ja mietimme konseptin siitä miten ja missä tarinat kerrotaan kaikista vaikuttavimmin.

Toimintaamme eivät vaikuta asiakasyrityksen tai projektin koko. Koemme ylpeyttä pitkistä asiakassuhteista emme pitkistä asiakaslistoista. Päivittäistä tekemistämme ohjaavat yrityksemme arvot rohkeus, rehellisyys ja ahkeruus. Olemme nöyriä, mutta nälkäisiä. Kun meille annetaan pallo, viemme sen myös maaliin.

SERVICES

Toimintahistoriamme aikana olemme saavuttaneet maineen idearikkaana viestintätoimistona, joka tuottaa asiakkailleen kaupallisista lähtökohdista suunniteltua ja asiakkaan liiketoimintaa vauhdittavaa viestintää. Kun tähän lisätään vielä datapohjainen suunnittelu, selkeästi asetetut tavoitteet ja tulosten mittaaminen, on Republicin toimintamalli valmis. Palveluitamme käyttävät niin yritysten kaupalliset kuin viestintäosastot.

Markkinointi PR
Brändi- ja kuluttajaviestintä
Yritysviestintä
Urheilu PR
Yhteiskunta- ja vaikuttajaviestintä
Kansainvälinen viestintä

CAREERS

Republic on yritys, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä sekä vaikuttaa oman työnsä sisältöön. Haluamme osallistaa jäseniämme ja tukea heitä innovoimaan ja kehittämään työyhteisöä paremmaksi ja toimivammaksi. Olemme välittävä työyhteisö, jossa työntekijät eivät pelkää epäonnistumisia ja jossa vastuuta saa osaamisen ja vastuunkantokyvyn mukaan, ei työuran pituuden mukaan.

Meillä on matala organisaatio ja mahdollisimman vähän byrokratiaa. Jokaisen työntekijän tulee kokea, että hän on tärkeä ja tasavertainen Republic-perheen jäsen.

Rekrytoimme työntekijöitä jotka omaavat eri taustoja ja osaamisalueita. Kaikille meille on yhteistä palava halu tehdä tuloksellista viestintää. Yhteisenä nimittäjänä on myös usko siihen, että toisten kollegoiden avulla voi tulla paremmaksi kuin mitä itse on.

Jos sinua ohjaa samat motiivit tehdä töitä on Republic sinun seuraava työyhteisösi.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille osoitteeseen:
tiina.kopponen@republic.fi

CONTACT US

Rakastamme haasteita ja niiden ratkomista. Heitä meille pallo niin otamme siitä kopin ja viemme sen maaliin.

Käyntiosoitteemme:
Embassy of Republic of Communications
Annankatu 12
00120, Helsinki
Finland

Soita vaihteeseemme: +358 50 382 3160
Sähköposti: greetings@republic.fi

Y-Tunnus 2262751-7,
Verkkolaskujen vastaanotto:
Verkkolaskuosoite (OVT) 003722627517, Operaattori OpusCapita Group Oy, Välittäjän tunnus 003710948874

Paperiset ostolaskut osoitteeseen:
Republic of Communications Oy
PL 26003
00063 LASKUNET

AT YOUR SERVICE

Hasse Eranka

Kansainvälinen viestintä
+358 40 582 6034
hasse.eranka@republic.fi

Jani Engberg

Markkinointi PR
+358 40 7387877
jani.engberg@republic.fi

Kirsi Mäki

Yritysviestintä
+358 40 097 8578
kirsi.maki@republic.fi

Maija Hyötyläinen

Brändi- ja kuluttajaviestintä
+358 50 572 9679
maija.hyotylainen@republic.fi

Vili Nurmi

Urheilu PR
+358 50 910 6477
vili.nurmi@republic.fi

Jouni Flink

Yhteiskunta- ja vaikuttajaviestintä
+358 40 170 5947
jouni.flink@republic.fi

Republic Showroom

+358 50 537 0210
info@republic.fi
Republic Showroom

Muut henkilöstömme
sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi(a)republic.fi

You can also leave us a callback request. We'll get back to you soon!