Kaksi kategoriavoittoa ja yksi finalistipaikka 2019 Finnish Communications Awardseista

Republic oli edustettuna kolmella työllä 2019 Finnish Communications Awardseissa. VR:n ja Republicin Aikaa yhteisellä matkalla ylsi strateginen viestintäkonsultointi -kategoriassa kolmen finalistin joukkoon. Kategoriavoitot tulivat Teollisuus ja rakentaminen -kategoriassa, sekä Liikenne ja logistiikka -kategoriassa. Kiitos VR, Lähitaksi sekä Itis & Finnkino mahtavasta yhteistyöstä!

Alla voittotyöt perusteluineen.

Teollisuus ja rakentaminen

Itis ampui työmaalta lähtölaukauksen leffateatterin hypetykselle
Itis, Finnkino & Republic

Itiksen ja Finnkinon massiivinen elokuvateatterikompleksi lanseerattiin medialle päivälleen vuotta ennen kuin se avautui elokuvafaneille. Huipputyö herätti yleisön kiinnostuksen kilpaillulla rakennusalalla, jota monet haasteet ravisuttavat. Ajoitus ja uutisten asteittain etenevä strategia johti kaupalliseen menestykseen.

Liikenne ja logistiikka

Lähitaksi Oy – Taksi-Juhan matkassa taksilain muutoksen yli
Lähitaksi Oy & Republic

Asiakkaan brändin vahvistaminen ja luotettavuuden nostaminen onnistuivat hienosti tilanteessa, jossa kilpailuasetelma taksiliiketoiminnassa muuttui. Sisäinen innostaminen ja viestintään panostaminen oli erityisen huomioitavaa.  Toimiston kanssa tehty yhteistyö siivitti asiakkaan ottamaan mediassa kantaa yhteiskunnalliseen ongelmaan. Tulokset puhuvat puolestaan.