Republic kehittämään Kajaanin ammattikorkeakoulun brändiä ja strategista markkinointia

Yhteistyön tavoitteena on kasvattaa Kajaanin ammattikorkeakoulun vetovoimaa ja nostaa oppilaitoksen hakijamääriä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) on käynnistänyt strategisen yhteistyön markkinointiviestintätoimisto Republicin kanssa. Toimisto vastaa KAMK:n brändi- ja markkinointistrategian kehittämisestä sekä pyrkii kirkastamaan ja nostamaan korkeakoulun houkuttavuutta opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden joukossa. Korkeakoulu valitsi yhteistyökumppaninsa viimeiseltä neuvottelukierrokselta, johon osallistui neljä eri toimistoa.

”KAMK on vuoden 2018 tulosten perusteella Suomen menestynein ammattikorkeakoulu. Haluamme tehdä työtä tunnettujen ja tunnistettujen ammattilaisten kanssa. Republicin tiimi vakuutti meidän osaamisellaan sekä paneutumisellaan toimeksiantoomme. Uskon, että yhteistyömme kantaa hienoa tulosta”, sanoo Kajaanin ammattikorkeakoulun rehtori Matti Sarén.

Kajaanin ammattikorkeakoulun missiona on kehittää opiskelumahdollisuuksia ja -kokonaisuuksia vastaamaan tulevaisuuden haasteita. KAMK on tunnettu esport- ja pelialan koulutuksistaan, mutta se omaa osaamista myös soten ja teknologian saralla. Republic kertoo aikovansa auttaa Kajaanin ammattikorkeakoulua erottumaan alan muista oppilaitoksista ja herättämään kiinnostusta opiskelijoiden keskuudessa. Yhteistyö keskittyy KAMK:n brändin sekä markkinoinnin strategiseen kehittämiseen yhdessä korkeakoulun johdon, opiskelijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

”Kajaanin ammattikorkeakoulu on todella iso vetovoimatekijä koko Kainuulle ja omaa sellaista ainutlaatuista osaamista Suomessa, jota on mahdollista viedä myös maan rajojen ulkopuolelle. KAMK:n brändiä tullaan kehittämään strategisesti vaiheittain ja kampanjointia tiiviissä yhteistyössä myös koulun opiskelijoiden kanssa”, kertoo Republicin strategiajohtaja Jani Engberg.